Telefonnummer

070-228 10 81

E-post

info@massageboden.se

Öppettider

☀️ Semesterstängt vecka 27-30 och 32 ☀️

Klassisk massage och ansiktsmassage – 60 min
En skön massage där vi börjar med att mjuka upp hela ryggen. Sedan fokuseras massagen på övre rygg, skuldror, nacke och även en välgörande massage på hjässan. Behandlingen avslutas med en avslappnande massage i ansikte

Klassisk massage och fotmassage – 60 min
En skön massage där vi börjar med att mjuka upp hela ryggen. Sedan fokuseras massagen på övre rygg, skuldror, nacke och även en välgörande massage på hjässan. Behandlingen avslutas med en avslappnande massage på fötterna.

Deluxebehandlingar

Vill du verkligen lyxa till det och på riktigt komma ner i varv så finns dessa 2 olika massagebehandlingar att boka.

I hela 105 minuter går vi igenom nästan hela kroppen ✨

Välj mellan 30 minuter ansikte eller 30 minuter fot. Under behandlingen används exklusiva, ekologiska och handgjorda prisbelönta oljor från Organics by Sara.

Helkroppsmassage Deluxe ansikte – 1tim 45 min – 1700 kr
En skön massage där vi börjar med vaderna, baksida lår och säte. Sedan masserar vi hela ryggen och fokuserar därefter på övre rygg, skuldror och nacke. Sedan fortsätter vi med med framsida underben och framsida lår. Behandlingen avslutas med en välgörande massage i ansiktet ca 30 minuter (en lättare rengöring ingår).

Helkroppsmassage Deluxe fot – 1tim 45 min – 1700 kr
En skön massage där vi börjar med framsida underben och framsida lår. Behandlingen fortsätter sedan på vaderna, baksida lår och säte. Sedan masserar vi hela ryggen och fokuserar därefter på övre rygg, skuldror och nacke och en massage på hjässan. Behandlingen avslutas med en välgörande massage på fötterna i ca 30 minuter.

Observera! Deluxebehandlingarna kan inte bokas för friskvårdspengar – maxpris per behandling är 1000 kr för att godtas som för friskvård.