Telefonnummer

070-228 10 81

E-post

info@massageboden.se

Öppettider

Öppet enligt bokning

Jag använder mjuka silikonkoppor under behandlingen. Först appliceras olja på huden och sen trycks en kopp på lätt med handen och förflyttas sedan över kroppen. Med hjälp av vakuum och sugkopporna skapas ett undertryck som effektivt ökar blodcirkulationen och transporterar bort slaggprodukter i bindväven. Jag brukar blanda klassisk massage med koppning, vilket blir en oerhört effektiv behandling.

Koppning är bra för alla som kan ta en vanlig massage, med skillnad från dem som går på blodförtunnande medel, har hjärt- eller kärlproblem eller är gravida, eftersom man jobbar så på djupet. Koppor kan användas på hela kroppen förutom ljumskarna, halsen och armhålorna.

OBS! Koppning skall undvikas om du har hjärtproblem, högt blodtryck, är diabetiker, strokepatient, gravid, lider av åderbrock, är sjuk i cancer, blödarsjuka, psoriasis, äter blodförtunnande medel eller har feber.


Koppningsmassage (Helkropp) – 60 min 850 kr
Områden som behandlas är ben, lår och hela ryggen och om så önskas även armar.

Koppningsmassage (Rygg) – 30 min 550 kr
Områden som behandlas är ryggen.

Cellulitbehandling med koppning – 30 min 550 kr
Med hjälp av silikonkoppor skapas ett undertryck som påverkar bindväven i muskler och underhud. Blodcirkulationen ökar och bidrar till att transportera bort slaggprodukter i bindväven.
Koppning ökar välbefinnandet och används vid muskelspänningar, senfästesinflammationer samt för att öka blodcirkulationen.
Cellulitproblematik beror på nedsatt cirkulation i fascian/bindväven, och där kan koppning hjälpa. Behandlingen går ner på djupet och drar igång cirkulationen och är så pass kraftfullt att det faktiskt blir effektivt. Celluliter är inte bara ett cirkulationsproblem utan här gäller det även att se över vätskeintaget och kosten. Det krävs oftast flera behandlingar för att uppnå optimal effekt. Kan kombineras med verktyg att använda hemma för att bibehålla effekten.

Behandlingen sker på lår och ben.