Telefonnummer

070-228 10 81

E-post

info@massageboden.se

Öppettider

Öppet enligt bokning

Massageboden ligger centralt i Borlänge beläget i det idylliska Bergslagsbyn.

Massageboden – en falurödfärgad friggebod
Behandlingsrummet
Sittplats innanför dörren

Adressen hit är Gysingegatan 11 och du kan klicka på kartan för att hitta lättare.


Jag som driver Massageboden heter Alexandra och utbildades till Massageterapeut under 2017-2018. Jag har sedan dess gått ett antal olika utbildningar i syfte att bredda mina kunskaper så att jag kan ge bästa möjliga behandlingar.

Som diplomerad massageterapeut utför jag främst svensk klassisk massage men även triggerpunktsbehandling. Det finns även hel del andra tekniker jag använde mig av såsom percussion, koppning och GuaSha.

GuaSha är en teknik som jag valt att specialutbilda mig i. Jag erbjuder inte bara Gua Sha för kroppen utan även för ansiktet. Tekniken Gua Sha kan snabbt lösa upp spänningar och öka cirkulationen till muskler genom att den bla lossar på bindväven.

Genom att ha dessa tekniker till mitt förfogande kommer jag långt i att kunna behandla på ett brett och djupgående sätt och jag har även fördelen att då kunna skräddarsy behandlingen för de specifika problem som en kund har. Kunden är alltid i centrum och jag anpassar behandlingen därefter.

Jag är Patient- och ansvarsförsäkrad via SKFM – Svenska föreningen för komplementär medicin som är det näst största förbundet i Sverige inom naturlig friskvård.

Har du några frågor kan du kontakta mig på info@massageboden.se

Alexandra Kvarnström
Grundare av Massageboden i Dalarna