Telefonnummer

070-228 10 81

E-post

info@massageboden.se

Öppettider

Öppet enligt bokning

Fascial Gua Sha – 60 min
Här får du en grundlig gua sha för ansiktet där man kombinerar delar för fascia, lymfa och muskler i ansiktet. Massagen börjar med en rengöringsmassage och därefter en massage av dekolltage, nacke och ansiktet med olika gua sha verktyg.

Efter massagen i ansiktet fortsätter behandlingen med en djupgående skalpmassage där vi även lägger på en ögonmask av rosenkvarts. Ögonmasken tas sedan av och hela behandlingen avslutas med en ögonbehandling där tekniker som akupressur används för att lossa på ytterligare spänningar kring ögonen.

En fascial Gua Sha jobbar även med lymflödet och eftersom vi har 2/3 delar av våra lymfnoder runt hals och nacke så påverkas lymfsystemet i hela kroppen bara genom denna massage. Inte nog med att denna teknik ger en naturlig facelift genom att den löser upp blockeringar i fascian – den ger mer lyster, reducerar rynkor och minskar svullnad. Det hjälper även mot spända käkar, huvudvärk och värk i nacke och axlar.

Innan behandlingen börjar gör vi en lätt rengöring med ekologiska oljor från Organics By Sara.

Videon visar hur man använder Gua Sha verktyget för att “guida” lymfvätskan till stationen vid nyckelbenen – suveränt för att ta bort svullnad och öka lyster.

Klassisk ansiktsmassage – 45 min
Ansiktsmassage ökar cirkulationen, vilket syresätter vävnaden och ger dig en frisk “glow”. Det ökar kollagenproduktionen och förbättrar elasticiteten. Det stimulerar också lymfsystemet, som ansvarar för att leverera färska näringsämnen till huden, vilket gör att din hud ser friskare ut och hjälper till med att puffa och konturera ansiktet.

Behandlingen börjar med en lättare rengöring. Vi går igenom dekolltage, hals, nacke men med fokus på ansiktet. Massagen avslutas med en massage av öron och skalp.

Djupavslappnande ansiktsmassage – 45 min
Jag kan inte understryka hur mycket avslappning du får i denna behandling – måste upplevas!

Mycket avslappnande och mjuk ansiktsmassage som passar alla.
Behandlingen inkluderar rengöring av dekolletage, hals och ansikte. Massagen utförs med ett ayurvediskt massageverktyg som ökar lyster, tar ner svullnad och detoxar huden.

I videon ser vi ett av många grepp som används i behandlingen.