Telefonnummer

070-228 10 81

E-post

info@massageboden.se

Öppettider

Öppet enligt bokning

Ansiktsmassage ökar cirkulationen, vilket syresätter vävnaden och ger dig en frisk “glow”. Det ökar kollagenproduktionen och förbättrar elasticiteten. Det stimulerar också lymfsystemet, som ansvarar för att leverera färska näringsämnen till huden, vilket gör att din hud ser friskare ut och hjälper till med att puffa och konturera ansiktet.

Ekologisk sheetmask med ansiktsmassage & rosenkvartsroller – 45 min750 kr
I denna ekologiska välgörande ansiktsbehandling börjar vi med en ljuvlig rengörningsmassage med en fantastisk ekologisk olja från Organics by Sara som förbereder huden och kickar igång cirkulationen. Detta följs upp en härlig sheetmask som kommer ligga på i ca 10 – 15 minuter. Jag använder mig sen av en rosenkvartsroller på sheetmasken som gör att serumet absorberar mer effektivt in i huden.

Sheetmasken som används kommer från Orgaid och är en ny generation arkmasker (sheetmasks) med ”Ecoderma fabric technology” patenterat fibertyg som gör att huden bättre kan absorbera de aktiva ingredienserna genom att kombinerar positiva egenskaper hos fibertyg och hydrogel. Utvecklade utan kemiska konserveringsmedel fyllda med ekologiska aktiva ingredienser.

Ansiktsmassage inkl djuprengörande mask – 45 min 750 kr
En ansiktsmassage löser upp muskelspänningar, ökar blodcirkulationen, minskar svullnader och ger avslappning. Vid en ansiktsmassage bearbetas och syresätts vår hud, vår bindväv och våra muskler. Behandlingen börjar med en lättare rengöring. Under massagen används ekologiska oljor från Organics by Sara. Genom att använda mjuka drag, cirkulerande rörelser blandat med behandling av akupressurpunkter uppnår vi maximal effekt. Behandlingen avslutas med en djuprengörande, balanserande och högabsorberande lermask. Den passar normal och fet hud samt problemhud.

Ansiktsmassage inkl lugnande mask – 45 min 750 kr
En ansiktsmassage löser upp muskelspänningar, ökar blodcirkulationen, minskar svullnader och ger avslappning. Vid en ansiktsmassage bearbetas och syresätts vår hud, vår bindväv och våra muskler. Behandlingen börjar med en lättare rengöring. Under massagen används ekologiska oljor från Organics by Sara. Genom att använda mjuka drag, cirkulerande rörelser blandat med behandling av akupressurpunkter uppnår vi maximal effekt. Behandlingen avslutas med en lermask som är lugnande och förbättrar hudens mjukhet. Den passar torr och känslig hud.

Gua Sha Facelift – multifokus – 60 min – 875 kr
Här får du en grundlig gua sha facelift där man kombinerar delar för fascia, lymfa och muskler i ansiktet. Massagen börjar med en rengöringsmassage och därefter en massage av dekolltage, nacke och ansiktet med olika gua sha verktyg.

Efter massagen i ansiktet fortsätter behandlingen med en djupgående skalpmassage där vi även lägger på en ögonmask av rosenkvarts. Ögonmasken tas sedan av och hela behandlingen avslutas med en ögonbehandling där tekniker som akupressur används för att lossa på ytterligare spänningar kring ögonen.

En Gua Sha facelift jobbar även med lymflödet och eftersom vi har 2/3 delar av våra lymfnoder runt hals och nacke så påverkas lymfsystemet i hela kroppen bara genom denna massage. Inte nog med att denna teknik ger en naturlig facelift genom att den löser upp blockeringar i fascian – den ger mer lyster, reducerar rynkor och minskar svullnad. Det hjälper även mot spända käkar, huvudvärk och värk i nacke och axlar.

Innan behandlingen börjar gör vi en lätt rengöring med ekologiska oljor från Organics By Sara.

Glow gua sha – 45 min – 750 kr
Här fokuseras behandlingen på att få igång lymfflödet och fascian. Med långsamma och lätta drag med gua sha verktyget får vi igång lymflödet. Vi detoxar huden och kan med denna behandling behandla olika hudproblem såsom acne och oren hud. När lymfflödet kommer igång får vi även bukt med problem som svullnader under ögon, under kindbenen och runt käken. En annan fördel med ett bra lymfflöde är att det återfuktar huden inifrån och på så sätt kan man även komma bort från torr hud.

Denna behandling passar dig som har problem med oren hud, torr hud och svullnader. Men detta är även en bra behandling för dig som vill få igång lymflödet. Eftersom vi har 2/3 delar av våra lymfnoder runt hals och nacke så påverkas lymfsystemet i hela kroppen bara genom denna massage. Vi vill även få igång flödet i fascian som annars lätt kan fastna/klistra ihop. När vi fått igång flödet i fascian får du resultat som mer lyster, elasticitet och smidighet i huden. Det hjälper till att bryta upp fascia, bindväv som ”kramar” om musklerna och det kan störa en optimal cirkulation. Det är här vi uppnår det berömda ”glowet”.

Denna behandling passar dig som känner att du saknar spänst i ansiktet – du känner dig stel och lite ”grå”.

Innan behandlingen börjar gör vi en lätt rengöring med ekologiska oljor från Organics By Sara.

Sculpting gua sha – 45 min – 750 kr
Här fokuseras behandlingen på att forma, framhäva och lyfta. Lite tuffare behandling där musklerna i ansiktet får en genomgång med hjälp av bla triggerpunktsbehandling. Fokus kommer ligga på det du känner att du vill åtgärda. Denna behandling passar dig som dels vill få ett lyft och dels dig som har spänningsproblem eller problem med stress. Spänningar som kommer från stress kan bla sätta sig i käkmuskulaturen, runt munnen, ögonbryn och pannan. I denna behandling används främst Gua Sha verktyg men om så behövs även en ansiktsboll om du lider av spända käkar.

Vi lägger också fokus i behandling på de små linjerna kring munnen, nasolabialveck, käklinjen och bearbetar näsa & bihålor.
under ögonen.

Denna behandling passar dig som vill ha ett litet ”workout”-pass för ansiktet. Tänker du forma, framhäva och lyfta – då är denna för dig.

Innan behandlingen börjar gör vi en lätt rengöring med ekologiska oljor från Organics By Sara.