Telefonnummer

070-228 10 81

E-post

info@massageboden.se

Öppettider (Stäng tom 10 dec pga Pandemin - frågor - ring/maila gärna)

Mån-Fre 9-20 Helger 10-12

Ansiktsmassage ökar cirkulationen, vilket syresätter vävnaden och ger dig en frisk “glow”. Det ökar kollagenproduktionen och förbättrar elasticiteten. Det stimulerar också lymfsystemet, som ansvarar för att leverera färska näringsämnen till huden, vilket gör att din hud ser friskare ut och hjälper till med att puffa och konturera ansiktet.

Ekologisk sheetmask med ansiktsmassage & rosenkvartsroller – 45 min750 kr
I denna ekologiska välgörande ansiktsbehandling börjar vi med en ljuvlig rengörningsmassage med en fantastisk ekologisk olja från Organics by Sara som förbereder huden och kickar igång cirkulationen. Detta följs upp en härlig sheetmask som kommer ligga på i ca 10 – 15 minuter. Jag använder mig sen av en rosenkvartsroller på sheetmasken som gör att serumet absorberar mer effektivt in i huden.

Sheetmasken som används kommer från Orgaid och är en ny generation arkmasker (sheetmasks) med ”Ecoderma fabric technology” patenterat fibertyg som gör att huden bättre kan absorbera de aktiva ingredienserna genom att kombinerar positiva egenskaper hos fibertyg och hydrogel. Utvecklade utan kemiska konserveringsmedel fyllda med ekologiska aktiva ingredienser.

Ansiktsmassage inkl djuprengörande mask – 45 min 750 kr
En ansiktsmassage löser upp muskelspänningar, ökar blodcirkulationen, minskar svullnader och ger avslappning. Vid en ansiktsmassage bearbetas och syresätts vår hud, vår bindväv och våra muskler. Behandlingen börjar med en lättare rengöring. Under massagen används ekologiska oljor från Organics by Sara. Genom att använda mjuka drag, cirkulerande rörelser blandat med behandling av akupressurpunkter uppnår vi maximal effekt. Behandlingen avslutas med en djuprengörande, balanserande och högabsorberande lermask. Den passar normal och fet hud samt problemhud.

Ansiktsmassage inkl lugnande mask – 45 min 750 kr
En ansiktsmassage löser upp muskelspänningar, ökar blodcirkulationen, minskar svullnader och ger avslappning. Vid en ansiktsmassage bearbetas och syresätts vår hud, vår bindväv och våra muskler. Behandlingen börjar med en lättare rengöring. Under massagen används ekologiska oljor från Organics by Sara. Genom att använda mjuka drag, cirkulerande rörelser blandat med behandling av akupressurpunkter uppnår vi maximal effekt. Behandlingen avslutas med en lermask som är lugnande och förbättrar hudens mjukhet. Den passar torr och känslig hud.

Gua Sha Facelift – multifokus – 60 min875 kr
Här får du en grundlig gua sha facelift där man kombinerar delar för fascia, lymfa och muskler i ansiktet. Massagen börjar med en rengöringsmassage och därefter en massage av dekolltage, nacke och ansiktet med olika gua sha verktyg.
Efter massagen i ansiktet fortsätter behandlingen med en djupgående skalpmassage där vi även lägger på en ögonmask av rosenkvarts. Ögonmasken tas sedan av och hela behandlingen avslutas med en ögonbehandling där tekniker som akupressur används för att lossa på ytterligare spänningar kring ögonen.
En Gua Sha facelift jobbar även med lymflödet och eftersom vi har 2/3 delar av våra lymfnoder runt hals och nacke så påverkas lymfsystemet i hela kroppen bara genom denna massage. Inte nog med att denna teknik ger en naturlig facelift genom att den löser upp blockeringar i fascian – den ger mer lyster, reducerar rynkor och minskar svullnad. Det hjälper även mot spända käkar, huvudvärk och värk i nacke och axlar.

Passa på att boka nu! Ni som bokar en “Gua Sha Facelift – multifokus” nu under hösten 2020 får även ett Gua Sha verktyg med er hem – så att ni kan underhålla den fina effekten ni har fått mellan salongs-behandlingarna. Detta gäller så långt lagret räcker.