Telefonnummer

070-228 10 81

E-post

info@massageboden.se

Öppettider

Öppet enligt bokning

Ansiktsmassage ökar cirkulationen, vilket syresätter vävnaden och ger dig en frisk “glow”. Det ökar kollagenproduktionen och förbättrar elasticiteten. Det stimulerar också lymfsystemet, som ansvarar för att leverera färska näringsämnen till huden, vilket gör att din hud ser friskare ut och hjälper till med att puffa och konturera ansiktet.

Ekologisk sheetmask med ansiktsmassage & rosenkvartsroller – 45 min750 kr
I denna ekologiska välgörande ansiktsbehandling börjar vi med en ljuvlig rengörningsmassage med en fantastisk ekologisk olja från Organics by Sara som förbereder huden och kickar igång cirkulationen. Detta följs upp en härlig sheetmask som kommer ligga på i ca 10 – 15 minuter. Jag använder mig sen av en rosenkvartsroller på sheetmasken som gör att serumet absorberar mer effektivt in i huden.

Sheetmasken som används kommer från Orgaid och är en ny generation arkmasker (sheetmasks) med ”Ecoderma fabric technology” patenterat fibertyg som gör att huden bättre kan absorbera de aktiva ingredienserna genom att kombinerar positiva egenskaper hos fibertyg och hydrogel. Utvecklade utan kemiska konserveringsmedel fyllda med ekologiska aktiva ingredienser.

Fascial Gua Sha – 60 min – 850 kr
Här får du en grundlig gua sha för ansiktet där man kombinerar delar för fascia, lymfa och muskler i ansiktet. Massagen börjar med en rengöringsmassage och därefter en massage av dekolltage, nacke och ansiktet med olika gua sha verktyg.

Efter massagen i ansiktet fortsätter behandlingen med en djupgående skalpmassage där vi även lägger på en ögonmask av rosenkvarts. Ögonmasken tas sedan av och hela behandlingen avslutas med en ögonbehandling där tekniker som akupressur används för att lossa på ytterligare spänningar kring ögonen.

En fascial Gua Sha jobbar även med lymflödet och eftersom vi har 2/3 delar av våra lymfnoder runt hals och nacke så påverkas lymfsystemet i hela kroppen bara genom denna massage. Inte nog med att denna teknik ger en naturlig facelift genom att den löser upp blockeringar i fascian – den ger mer lyster, reducerar rynkor och minskar svullnad. Det hjälper även mot spända käkar, huvudvärk och värk i nacke och axlar.

Innan behandlingen börjar gör vi en lätt rengöring med ekologiska oljor från Organics By Sara.

Till våren kommer en helt ny ansiktsmassage. Jag är antagligen den enda i Dalarna som erbjuder denna just nu. Det är en ayurvedisk ansiktsmassage där man använder sig av Kansa Wands som är ett ayurvediskt skönhetsverktyg som använts i tusentals år.

Effekter och användningsområden:
Ger djup avslappning
Lugnar känslig och reaktiv hud
Ökar lystern i ansiktet
Verkar balanserande och utrensande
Ger djup avslappning
Reducerar stress & spänning
Förbättrar humöret