Öppettider: Öppet enligt bokning

Ansiktsmassage

Klassisk ansiktsmassage – 45 min
Ansiktsmassage ökar cirkulationen, vilket syresätter vävnaden och ger dig en frisk “glow”. Det ökar kollagenproduktionen och förbättrar elasticiteten. Det stimulerar också lymfsystemet, som ansvarar för att leverera färska näringsämnen till huden, vilket gör att din hud ser friskare ut och hjälper till med att puffa och konturera ansiktet.

Behandlingen börjar med en lättare rengöring. Vi går igenom dekolltage, hals, nacke men med fokus på ansiktet. Massagen avslutas med en massage av öron och skalp.

Djupavslappnande ansiktsmassage – 45 min
Jag kan inte understryka hur mycket avslappning du får i denna behandling – måste upplevas!

Mycket avslappnande och mjuk ansiktsmassage som passar alla.
Behandlingen inkluderar rengöring av dekolletage, hals och ansikte. Massagen utförs med ett ayurvediskt massageverktyg som ökar lyster, tar ner svullnad och detoxar huden.

Fascial Gua sha – 60 min
Under en Fascial gua sha används ekologiska oljor från Organics By Sara. Massagen börjar med en rengöringsmassage och därefter en massage av dekolltage, nacke och ansiktet. Under massagen används gua sha tillsammans med en näringsrik serum för bästa effekt.

Efter massagen i ansiktet fortsätter behandlingen med en djupgående skalpmassage där vi även lägger på en ögonmask av rosenkvarts. Ögonmasken tas sedan av och hela behandlingen avslutas med en ögonbehandling där tekniker som akupressur används för att lossa på ytterligare spänningar kring ögonen.

En Fascial Gua sha jobbar mycket med lymflödet och eftersom vi har 2/3 delar av våra lymfnoder runt hals och nacke så påverkas lymfsystemet i hela kroppen bara genom denna massage.

Inte nog med att denna teknik ger en naturlig facelift genom att den löser upp blockeringar i fascian – den ger mer lyster, reducerar rynkor och minskar svullnad. Det hjälper även mot spända käkar, huvudvärk och värk i nacke och axlar.

Denna massage är en perfekt blandning av djupgående, rejäla grepp och lätt beröring!

Gua sha verktyget i biansten används i en Fascial Gua sha