Telefonnummer

070-228 10 81

E-post

info@massageboden.se

Öppettider

Öppet enligt bokning

Jag utför klassisk svensk massage – den världsberömda massagen som genom knådningar och tryck löser upp spänningar i hela kroppen. Massagen har både rehabiliterande och förebyggande effekt på kroppen och ger en  behaglig och skön avslappning.

Vad ska du välja för längd på din behandling?
Så här kan du tänka:
30 minuter fungerar till att behandla ett mer allmänt område och funkar för er som känner att ni tar hand om er på hemmaplan dvs tränar, stretchar, yogar osv. Ni kan gå och få behandling en gång i månaden eller vid behov.

45 minuter är bra för er som vill påbörja en förändring på ett problem ni vill bli av med. Bra för er som vill satsa på ett specifikt problemområde och går till en början tex varannan vecka för att sen glesa ut det när ni känner att ni mår bättre och bättre.

60 minuter är bra för er som antingen vill en skön avslappning/ återhämtning eller vill satsa ordentligt på ett större problem som man tex dragits med i veckor/månader och då går till en början varannan vecka för att sen glesa ut det när ni känner att ni mår bättre och bättre.

Klassisk svensk massage

Halvkroppsmassage – 30 min – 550 kr
En skön massage där vi börjar med att mjuka upp hela ryggen. Sedan fokuseras massagen på övre rygg, skuldror och nacken. Behandlingen avslutas med en välgörande massage på hjässan.

Helkroppmassage – 60 min – 850 kr
En skön massage där vi börjar med framsida underben och framsida lår. Behandlingen fortsätter sedan på vaderna och baksida lår. Sedan masserar vi hela ryggen och fokuserar därefter på övre rygg, skuldror och nacke. Behandlingen avslutas med en välgörande massage på hjässan.

Helkroppmassage med säte – 75 min – 950 kr
En skön massage där vi börjar med framsida underben och framsida lår. Behandlingen fortsätter sedan på vaderna, baksida lår och säte. Sedan masserar vi hela ryggen och fokuserar därefter på övre rygg, skuldror och nacke. Behandlingen avslutas med en välgörande massage på hjässan.

Kombobehandlingar

Halvkroppsmassage och ansiktsmassage – 45 min – 750 kr
En skön massage där vi börjar med att mjuka upp hela ryggen. Sedan fokuseras massagen på övre rygg, skuldror, nacke och även en välgörande massage på hjässan. Behandlingen avslutas med en avslappnande massage i ansiktet.

Halvkroppsmassage och fotmassage – 45 min – 750 kr
En skön massage där vi börjar med att mjuka upp hela ryggen. Sedan fokuseras massagen på övre rygg, skuldror, nacke och även en välgörande massage på hjässan. Behandlingen avslutas med en avslappnande massage på fötterna.

Helkroppsmassage och ansiktsmassage – 75 min – 950 kr
En skön massage där vi börjar med framsida underben och framsida lår. Behandlingen fortsätter sedan på vaderna och baksida lår. Sedan masserar vi hela ryggen och fokuserar därefter på övre rygg, skuldror, nacke och även en välgörande massage på hjässan. Behandlingen avslutas med en välgörande massage i ansiktet.

Helkroppsmassage och fotmassage – 75 min – 950 kr
En skön massage där vi börjar med framsida underben och framsida lår. Behandlingen fortsätter sedan på vaderna och baksida lår. Sedan masserar vi hela ryggen och fokuserar därefter på övre rygg, skuldror, nacke och även en välgörande massage på hjässan. Behandlingen avslutas med en välgörande massage på fötterna.

Helkroppsmassage Deluxe fot – 1tim 45 min – 1500 kr
En skön massage där vi börjar med framsida underben och framsida lår. Behandlingen fortsätter sedan på vaderna, baksida lår och säte. Sedan masserar vi hela ryggen och fokuserar därefter på övre rygg, skuldror och nacke och en massage på hjässan. Behandlingen avslutas med en välgörande massage på fötterna i ca 30 minuter.

Helkroppsmassage Deluxe ansikte – 1tim 45 min – 1500 kr
En skön massage där vi börjar med framsida underben och framsida lår. Behandlingen fortsätter sedan på vaderna, baksida lår och säte. Sedan masserar vi hela ryggen och fokuserar därefter på övre rygg, skuldror och nacke och en massage på hjässan. Behandlingen avslutas med en välgörande massage i ansiktet ca 30 minuter (en lättare rengöring ingår).

Behandling – Idrottsmassage – 45 / 60 min – 750 kr / 850 kr
Detta är en mer kraftfull behandling för dig som verkligen vill ner till problemen och som tål att det känns lite. Resultatet är ofta att du känner dig lättare i kroppen, att musklerna ”svarar” bättre och att du känner dig starkare och mer energifylld när du tränar igen. Vi diskuterar oss fram till var och hur behandlingen går till. Här använder jag mig av massage, koppning, percussion eller gua sha – det som passar bäst för just dina problem.

Ansiktsmassage – 45 min – 750 kr
En ansiktsmassage som den här löser upp muskelspänningar och ökar blodcirkulationen. Behandlingen börjar med en lättare rengöring. Till att börja med påbörjas massagen vid dekolltage, hals och nacke. Massagen fortsätter sedan genom att arbeta nerifrån käken och uppåt mot pannan. Massagen avslutas med en massage av öron och skalp.