Öppettider: Enligt bokning

Behandlingar

Jag utför svensk klassisk massage och även stretch, triggerpunktsbehandling, Gua Sha, koppning och bindvävsbehandling m.fl – det som passar bäst för att din kropp skall få ett bra välbefinnande.

Du behöver inte känna ”vad ska jag boka” för att när du kommer pratar vi ihop oss och vi bestämmer vad som är bäst för dig just nu. Det kan vara svensk klassisk massage, gua sha, ir-behandling, triggerpunktsbehandling, koppning eller behandling av bindväven. Det kan vara ansiktsmassage, fotmassage, skalpmassage, käkledsbehandling osv – ja det du behöver just nu. Jag har märkt nu under åren som terapeut att bäst resultat brukar vara att anpassa behandling med tekniker som passar dig och dina behov.

Du väljer då det första i behandlingsmenyn på bokadirekt (klicka här för att boka)- se bild nedan:



Vad ska du välja för längd på din behandling?
Så här kan du tänka:
30 minuter fungerar till att behandla ett mer allmänt område och funkar för er som känner att ni tar hand om er på hemmaplan dvs tränar, stretchar, yogar osv. Ni kan gå och få behandling en gång i månaden eller vid behov.

45 minuter är bra för er som vill påbörja en förändring på ett problem ni vill bli av med. Bra för er som vill satsa på ett specifikt problemområde och går till en början tex varannan vecka för att sen glesa ut det när ni känner att ni mår bättre och bättre.

60 /75 / 90 minuter är bra för er som antingen vill en skön avslappning/ återhämtning eller vill satsa ordentligt på ett större problem som man tex dragits med i veckor/månader och då går till en början varannan vecka för att sen glesa ut det när ni känner att ni mår bättre och bättre.

Priser

30 min 650 kr
45 min 850 kr
60 min 950 kr
75 min 1100 kr
90 min 1500 kr
105 min 1700 kr
120 min 1900 kr