Telefonnummer

070-228 10 81

E-post

info@massageboden.se

Öppettider

Öppet enligt bokning

Jag utför svensk klassisk massage och även stretch, triggerpunktsbehandling, Gua Sha, koppning, percussionbehandling, fasciabehandling och även cellulitbehandling – det som passar bäst för att din kropp skall få ett bra välbefinnande.

Massageboden erbjuder även olika ansiktsbehandlingar såsom klassisk ansiktsmassage utan eller med olika typer av masker anpassade efter din hudtyp. Det finns även ansiktsmassager med olika typer av Gua Sha verktyg. Läs mer om de olika ansiktsbehandlingarna här.

Vad ska du välja för längd på din behandling?
Så här kan du tänka:
30 minuter fungerar till att behandla ett mer allmänt område och funkar för er som känner att ni tar hand om er på hemmaplan dvs tränar, stretchar, yogar osv. Ni kan gå och få behandling en gång i månaden eller vid behov.

45 minuter är bra för er som vill påbörja en förändring på ett problem ni vill bli av med. Bra för er som vill satsa på ett specifikt problemområde och går till en början tex varannan vecka för att sen glesa ut det när ni känner att ni mår bättre och bättre.

60 minuter är bra för er som antingen vill en skön avslappning/ återhämtning eller vill satsa ordentligt på ett större problem som man tex dragits med i veckor/månader och då går till en början varannan vecka för att sen glesa ut det när ni känner att ni mår bättre och bättre.

Priser

Behandlingar
30 min 600kr inkl. moms
45 min 790 kr inkl. moms
60 min 890 kr inkl. moms
75 min 990 kr inkl. moms
90 min 1500 kr inkl. moms
105 min 1700 kr inkl. moms