Telefonnummer

070-228 10 81

E-post

info@massageboden.se

Öppettider

Öppet enligt bokning

Hot stone massage – 30 / 60 / 75 minuter
En mycket avslappnade behandling är en s.k Hot Stone massage och det är en massage med varma stenar är en mjuk och varm upplevelse som passar dig om du upplever vanlig massage som lite “hårdhänt”.

Stenarna jag använder värmer jag upp i ett vattenbad och placeras noggrant ut på viktiga punkter på din kropp. Det är en mycket avslappnande behandlingsmetod där de varma stenarna läggs ut över din kropp samtidigt som Du masseras med de varma lavastenarna.

Massagen ökar både blod- och lymfcirkulationen och lindrar muskelvärk. Den här behandlingen har en mycket lugnande och stressreducerande effekt samtidigt som den ger ny kraft och energi.

Detta är en otroligt avslappnande djup massage med varma lava stenar på kroppen. I och med värmen lyckas man komma längre in i muskeln utan att känna den smärta en annars djupgående behandling kan medföra. Värmen som kommer från stenarna ger en fridfull och lugnande effekt bra för nervsystemet och blodcirkulationen. Massagen främjar harmoni och ett positivt energiflöde, den ger ett meditativt tillstånd och en känsla av lugn. Stenarna som används är svart, släta lavastenar. Massagen ökar blod och lymfcirkulationen samt stimulerar cellförnyelsen. Den är djupt avslappnande, stressminskande, renande och ger ny kraft och energi.

Hot Stone massage – enbart rygg – 30 minuter – 595kr
Hot Stone massage –helkropp – 60 minuter – 895kr
Hot Stone massage – även ansiktet och hjässa – 75 minuter – 995kr

Djupavslappnade massage – 60 min

En djupavslappnande massage av hela kroppen där långa flödande grepp blandas med några kortare och lite kraftfullare grepp. Inslag av lätt pressurmassage över marmapunkter och Indian head massage.

Massagen utförs av ett ayurvediskt masssageverktyg ett s.k Kansa Wand. Vi behandlar marmapunkter som är ayurvedas motsvarighet till akupunktur/akupressur. Det ger djup avslappning och verkar balanserande och utrensande.

Skalpmassage – 30 min
Här är det 30 underbara minuter för skalpen. Men vi masserar även öronen och det är otroligt vad mycket spänningar det kan sitta just runt öronen. Det bästa från klassisk massage, guasha och ayurvedisk massage blandas till en underbart avslappnande massage.

Skalpmassagen ökar blodcirkulationen i ansiktet och det är ett effektivt sätt att minska stressnivån och stelhet i sitt ansikte. Genom att även massera kring öronen påverkar vi även lymfsystemet och eventuella spänningar kring käkarna.

Skalpmassage är en rogivande och avslappnande behandling som gör att du ser piggare och ger ansiktet ett naturligt lyft.

Att ge dig själv regelbunden skalpmassage är en jättebra behandling för dig som har problem med spänningshuvudvärk, stressad eller vill stimulera hårtillväxten på ett naturligt sätt.