Öppettider: Enligt bokning

Hot Stone

Hot Stone

Hot stone massage – 30 / 60 / 75 minuter
En mycket avslappnade behandling är en s.k Hot Stone massage och det är en massage med varma stenar är en mjuk och varm upplevelse som passar dig om du upplever vanlig massage som lite ”hårdhänt”.

Stenarna jag använder värmer jag upp i ett vattenbad och placeras noggrant ut på viktiga punkter på din kropp. Det är en mycket avslappnande behandlingsmetod där de varma stenarna läggs ut över din kropp samtidigt som Du masseras med de varma lavastenarna.

Massagen ökar både blod- och lymfcirkulationen och lindrar muskelvärk. Den här behandlingen har en mycket lugnande och stressreducerande effekt samtidigt som den ger ny kraft och energi.

Detta är en otroligt avslappnande djup massage med varma lava stenar på kroppen. I och med värmen lyckas man komma längre in i muskeln utan att känna den smärta en annars djupgående behandling kan medföra. Värmen som kommer från stenarna ger en fridfull och lugnande effekt bra för nervsystemet och blodcirkulationen. Massagen främjar harmoni och ett positivt energiflöde, den ger ett meditativt tillstånd och en känsla av lugn. Stenarna som används är svart, släta lavastenar. Massagen ökar blod och lymfcirkulationen samt stimulerar cellförnyelsen. Den är djupt avslappnande, stressminskande, renande och ger ny kraft och energi.

Hot-Stone massage är bra för Dig som:
* behöver varva ner/är stressad
* har dålig blodcirkulation
* vill ge Dig själv en total avslappning

 Hot-Stone massage är inte lämpad för Dig som:
* är gravid
* har hjärtproblem
* har svårinställd diabetes

Hot Stone massage – enbart rygg – 30 minuter – 595kr
Hot Stone massage –helkropp – 60 minuter – 895kr
Hot Stone massage – även ansiktet och hjässa – 75 minuter – 995kr