Öppettider: Enligt bokning

MB gua sha technique®

MB gua sha technique®

Gua Sha – MB gua sha technique® – 45 / 60 / 75 min – 795 kr / 895 kr / 995 kr
*** Min mest effektivaste behandling! ***
I denna behandling använder jag mig endast av MB gua sha technique® . MB gua sha technique® är en gua sha behandling som med hjälp av ett verktyg utförs på hud och muskler med sämre cirkulation som i sin tur orsakar smärta eller stelhet. Ofta sker denna skrapning längs kroppens meridianer eller på kroppens akupunkturpunkter som står i direkt förbindelse med kroppens organ på insidan av kroppen.

Fördelarna med MB gua sha technique®  är många: cirkulerar stagnerat blod, ökar cirkulationen till huden och musklerna, löser upp kroppens giftiga avfallsprodukter (slaggprodukter i vävnaden som orsakar smärta), leder nytt blod till den stagnerade vävnaden. Vid  MB gua sha technique® -behandling sker en bristning i de slaggfyllda underhudskapillärerna och en rodnad uppstår när slagget lägger sig under huden. Rodnaden kan variera i färg beroende på hur dålig cirkulationen är i det området och hur länge stagnationen suttit och byggs på. För att göra behandlingen ännu mer effektivare så använder jag även koppning i denna behandling. Kroppen går sedan in med friskt blod och startar en läkningsprocess och symptomen minskar eller försvinner. I vissa fall använder vi även glaskoppor för att göra det än mer effektivt – allt hänger på vad som är bäst för dig och de problem du vill åtgärda.

Detta är en mer riktad behandling där det ofta är en bra idé att planera in 3-5 behandlingar för att få ultimat resultat.

I den längre behandlingen (75 min) avslutar vi det hela med en avslappnande och skön Gua Sha i ansiktet som ger dig extra glow.

I videon nedan ser man Martin från ”MB akupunktur och muskelrehab” (där jag diplomerat mig) som visar hur en Gua Sha scrapmassage går till.