Öppettider: Enligt bokning

Percussion – vibrationsmassage

Percussion – vibrationsmassage

Jag använder mig av ett percussionverktyg (Hypervolt) som ger snabba pulser med kort varaktighet djupt in i kroppens mjuka vävnader. Vi börjar alltid på den lägsta nivån med maskinen för att senare öka på och ge en mer kraftfull vibrationsmassage.

Med hjälp av vibrationer/slag så ökas blodcirkulationen snabbt till det område som behandlas. Detta gör också att en snabb smärtlindring ökar och även en ökad rörlighet. Behandlingen ger också en mild sträckning av muskler och även bindväven påverkas vilket förbättrar cirkulationen.

OBS! Percussion skall undvikas om du har hjärtproblem, högt blodtryck, är diabetiker, strokepatient, gravid, lider av åderbrock, är sjuk i cancer, blödarsjuka, psoriasis, äter blodförtunnande medel eller har feber.


Percussion – 30 min – 450 kr
Du kanske har problem med kramper, minskad rörlighet, stelhet, dålig cirkulation – då kan detta vara något för dig. Vi diskuterar oss fram till var på kroppen en behandling bäst passar utifrån dina problem.

Percussion – Cellulitbehandling  – 30 min – 450 kr
Under behandlingen blandas klassisk massage/fasciabehandling och vibrationsmassage. Detta för att ge bästa terapeutiska effekten för ditt problemområdet. Celluliter är inte bara ett cirkulationsproblem utan här gäller det även att se över vätskeintaget och kosten. Det krävs oftast flera behandlingar för att uppnå optimal effekt. Kan kombineras med verktyg att använda hemma för att bibehålla effekten.